Goed eten bij KabirCuisine

biologisch, vegetarisch, veganistisch

Kook Professionals

empenada

KabirCuisine

kookt veganistische en vegetarische maaltijden van hoge kwaliteit voor retraites, meditatiegroepen, workshops, seminars, etc.

Afhankelijk van de grootte van de groep kom ik alleen of met mijn team. En samen zorgen wij ervoor dat je een heerlijke biologische maaltijd krijgt, met aandacht bereid en vol met al het goede van de natuur.

Wie is…

Mijn naam is Kabir Kosse (1962). Van jongs af aan heb ik een grote belangstelling voor voeding. Als jongen had ik mijn eigen moestuin en maakte ik van de overvloed aan witte kool zelf zuurkool. Later werkte ik in de biologisch-dynamische tuinbouw, daar groeide mijn relatie met de aarde, de seizoenen en voeding.

Lees meer
Kabir Kosse

The best food, made with love

Vers!

In mijn keuken werk ik met verse groente en vers fruit, zoveel mogelijk uit eigen land en van het seizoen. Hiermee bereid ik heerlijke, gevarieerde en verfijnde vegetarische of veganistische maaltijd. De smaak van mijn maaltijden is vol,  rijk en puur. Ik kies voor biologisch (dynamische) producten. Die hebben veel meer smaak. Ze zitten vol leven, zijn krachtiger en ze worden met liefde geteeld.

bord met eten 2
laurier

Koken met bewustzijn en hart

Dat betekent: aandacht hebben bij wat ik doe, voor wie ik kook, met wie ik werk. Ik wil me bewust zijn van mijn gedachten en emoties, en van mijn houding tijdens het werk. Is dat wezenlijk voor een goede maaltijd? Voor mij wel. Ik kook met de overtuiging dat de kwaliteit van mijn menszijn terug te vinden is in de gerechten die mijn gasten voorzet.

Aanbod