Goed eten bij KabirCuisine

biologisch, vegetarisch, veganistisch

empenada

Kook professionals

KabirCuisine kookt veganistische en vegetarische maaltijden van hoge kwaliteit voor retraites, meditatiegroepen, workshops, seminars, etc.
Afhankelijk van de grootte van de groep kom ik alleen of met mijn team. En samen zorgen wij ervoor dat je een heerlijke biologische maaltijd krijgt, met aandacht bereid en vol met al het goede van de natuur.

Vers!

In mijn keuken werk ik met verse groente en vers fruit, zoveel mogelijk uit eigen land en in het seizoen. Hiermee bereid ik heerlijke, gevarieerde en verfijnde vegetarische of veganistische maaltijd. De smaak van mijn maaltijden is vol,  rijk en puur. Ik kies voor biologisch (dynamische) producten. Die hebben veel meer smaak. Ze zitten vol leven, zijn krachtiger en ze worden met liefde geteeld.
bord met eten 2
brownie

Oog voor detail

Ook de presentatie van een maaltijd en de zorg voor de ruimte waar wordt gegeten is een belangrijk aspect van de maaltijd. Een goed verzorgd buffet, rijk gevuld, een schone keuken en een opgeruimde, frisse eetruimte dragen ook bij aan de kwaliteit van een maaltijd. En aan het welbevinden van de gasten aan tafel.
Door mijn jarenlange ervaring ben ik goed in staat om mij in te leven in de behoeften van mijn gasten. Ook het koken van allerlei diëten is geen enkel probleem.