De specialiteiten van KabirCuisine

Vegetarische specialiteiten

Vegetarische maaltijden op basis van zo veel mogelijk verse en biologische producten zijn mijn specialiteit. Mijn vegetarische keuken is rijk, gevarieerd en uitdagend. Dat laat ik mijn gasten graag aan den lijve ervaren. Kom maar proeven.

Volledige verzorging

Ik kook graag voor groepen, van 15 tot 150 personen. Ik vind het erg leuk om een workshop, retraite of feest aan te kleden met maaltijden die daar perfect bij passen. Zo ondersteunt de maaltijd het proces of de activiteit. Laat de zorg voor de maaltijden, de menusamenstelling, de inkoop en de bereiding maar helemaal aan mij over.

Vers en vol van smaak

Met verse groente en fruit, zoveel mogelijk uit eigen land en van het seizoen, bereid ik een heerlijke, gevarieerde en verfijnde vegetarische maaltijd. De smaak van mijn maal is vol en rijk. Ik kies voor biologisch (dynamische) producten. Die hebben veel meer smaak. Ze zijn krachtiger en ze worden met liefde geteeld.

Eerlijke maaltijden

In mijn gerechten zijn de producten nog duidelijk te herkennen en te proeven. Een venkelsoep hoort immers echt naar venkel te smaken. En wat gaat er boven de smaak van versgebakken brood waarin niets anders zit dan meel, bloem en zout? Ik vind het steeds weer een kunst om het karakter van een gerecht te accentueren en op te lichten. Dat doe ik met uitgelezen kruiden en specerijen en door bewust te variëren in bereidingswijze.

Koek en taart

Ik heb mij gespecialiseerd in het bakken van koek en taart zonder gebruik van tarwe, zuivel en suiker. Het assortiment bestaat onder meer uit kokoskoek, appeltaart en brownie. En langzamerhand breidt het assortiment zich uit. Heeft u een specifieke wens? Stel de vraag, misschien heb ik een antwoord in de vorm van een heerlijke taart.