HuiskamerRestaurant

Welkom bij de feestelijke aanschuif-maaltijd van KabirCuisine.

Het feestelijke is het samenzijn met elkaar en dat jij niet hoeft te koken en boodschappen te doen :). Kom alleen of neem iemand mee.

Geniet van een heerlijke ervaring en natuurlijk lekker eten.
De maaltijd is veganistisch en alle ingrediënten zijn van biologische kwaliteit en van het seizoen. We serveren een voorgerecht, een hoofdgerecht met verschillende bijgerechten en een heerlijk verassend nagerecht.

Voorafgaand aan de maaltijd is er tijd om elkaar te ontmoeten met verschillende drankjes en iets lekkers. Daarna eten we samen in een ongedwongen sfeer en aan een lage, mooi gedekte houten tafel (je zit op de grond op een poefje). We eten gedeeltelijk in stilte zodat je de verfijnde smaken van het eten beter kunt proeven. We wassen samen af (voor wie wil) en aansluitend is er nog gelegenheid samen te zingen.

Praktisch
Data: er zijn op dit moment geen data gepland.

Opgave: graag uiterlijk 2 dagen voor het diner via het contactformulier of via diner@kabircuisine.eu.

Dieet: Heb je een dieet waarvan je het fijn vindt dat we er rekening mee houden? Geef dit dan ook uiterlijk 2 dagen van te voren door. Ook goed om te weten: we serveren geen alcoholische dranken.

Wil je het menu al weten? Kijk dan hier.

Reactie van een gast
“Op 31 maart heb ik deelgenomen aan jouw “HuiskamerRestaurant”. Ik heb erg genoten en vond het een hele mooie liefdevolle avond met een heerlijke maaltijd vanuit het hart bereid die op zijn beurt vervolgens ieders hart – in ieder geval het mijne – verwarmde!!! Het SAMEN eten en ZIJN heb ik ervaren als een mooie manier om anderen te ontmoeten in een verstilde en ontspannen sfeer en een mooie ambiance. Gewoonweg HEERLIJK!!! Voeding voor Lichaam en Ziel”. Lizet Jansen